- Konsultation via besök eller telefon: 0705-971978

 

HEALING - energimedicin

Healing grundar sig på en urgammal kunskap om att en livsenergi strömmar genom allt levande.

Den finns i alla ursprungliga kulturer, från Japan i öst via Australien i syd, genom Afrika och över till indianerna i Syd och Nordamerika. 

Healing stärker livsenergin och aktiverar den självläkande kraften inifrån.

 

Finn din inre plats

 

Att arbeta med energimedicin- healing är fantastiskt. Som healer är jag en kanal för den universella livsenergin som strömmar genom mig till dig.

Under energiarbetet får jag även till mig budskap, medialt, från dimensionerna runt omkring oss.

Det kan vara från din guide, skyddsängel, stjärnfamilj eller en närstående från andra sidan.

Jag får information om vad det är i din livssituation, kropp och energifält som behöver förändras eller läkas - allt för att du ska komma i kontakt med den unika varelse som är du. Därför ingår det alltid ett samtal där jag hjälper dig att ta nästa steg i din personliga utveckling.

Jag ser fram emot att få hjälpa just dig!

 

Pris: 680 kr, 60 minuters behandling och vägledande samtal

 Jag arbetar även på distans, då ringer jag upp dig efter energiöverföringen och berättar vad jag sett och fått till mig.

 

" En healing hos Linda är fantastiskt avslappnande och stärkande. Min kropp talade till Linda under behandlingen och talade om vad det var som behövde läkas. Jag blev förvånad för allt stämde. Jag valde att ta flera behandlingar och varje gång lärde Linda mig nya sätt att se på min personliga utvecking och jag fick många verktyg att arbeta med. Nu har jag kunskapen att själv gå in i kroppen och sinnet för att läka mig själv och hålla mig frisk. Mina möten med Linda har förändrat mitt sätt att se på mig själv och mitt liv." 

Maria

 

"Under min första graviditet i månad fyra fick jag väldigt ont i sidorna i ryggslutet. Jag hade så ont så jag knappt kunde stå upprätt. På kvinnokliniken undersökte man mig, men kunde inte hitta några orsaker till smärtan. Troligtvis trodde de smärtan kom från urinledarna. Jag fick åka hem igen med tips om att vila och ta värktabletter, men detta hjälpte inte.

Några veckor senare träffade jag Linda på en gemensam nyårsfest. Jag berättade för henne om min värk och då erbjöd hon sig att testa healing på mig. Detta fick hon givetvis göra. Jag satte mig bekvämt och avslappnat i en stol och lät sedan Linda göra sitt. Efter en kvart var värken borta och den kom aldrig mer tillbaka. Detta var nyåret 2003/2004 men jag kan fortfarande känna känslan och befrielsen när smärtan avtog och försvann.

Jag har alltid varit lite reserverad inför sådana här typer av behandlingar, men efter Lindas hjälp har jag nu ändrat uppfattning. Jag kan därför varmt rekommendera andra att ta kontakt med Linda."

Ewa, numera tre-barnsmor