- Konsultation via besök eller telefon: 0705-971978

DSC_0012

Här delar jag med mig om mina tankar, funderingar, insikter, kunskap och kanaliserade budskap. Allt i en salig blandning- precis som vi människor är. Komplexa, unika och med oändliga nivåer av varande.

Bali- drömmarnas ö

Att se ljuset i gryningen
2010-03-26 21:03

Det har nog inte undgått någon vid det här laget att vi befinner oss både globalt och mänskligt vid ett vägskäl. Runtomkring oss upplever vi att de ramar och sanningar som vi lutat oss mot rasar och faller samman en efter en. Det sker på så många plan, samhällsmässigt, ekonomiskt, medicinskt, miljömässigt, relationsmässingt och andligt. Vi utsätts för kaos och propaganda och vi påverkas både i det... yttre och i det inre.

Vid vägs ände ställs vi inför två val.
Att välja rädsla eller kärlek.
Du och jag måste bestämma oss för om vi ska kämpa MOT varandra och AV varandra eller om vi ska leva MED varandra och FÖR varandra.

Världen är inte full av ondska även om skrämselpropagandan vill få oss att tro det. Världen är full av människor. Som människor har vi förmågan till känslor och tankar, dessa manifesteras sedan genom våra handlingar. Svårare än så är det inte.
Att välja kamp och rädsla eller tillit och kärlek

Tänk på att den värld du möter, den "verklighet" DU ser är en spegling av dina förväntningar. Om du förväntar dig mörker så kan du vara ganska säker på att det är just det DU kommer att få uppleva. Den som förväntar sig kamp och motstånd, ja den kommer att få kämpa. Jag är helt övertygad om att vi inte ska slösa vår energi på att kämpa MOT någonting utan att vi tillsammans kan leva FÖR det vi vill uppnå.
Hur resultatet, frukten av våra liv blir, är helt upp till oss själva och våra val.

I skymmningslandet är gränsen mellan dag och natt utsuddad. Vi lämnas i mörkret, luften blir sval, fuktig och ljuden mer skrämmande. Det är lätt att känna sig ensam och att sakna ljuset. Minns då att efter natten - så kommer alltid en ny gryning.

Det viktigaste vi kan göra när det stormar runt omkring oss är att stå stadigt. Var ditt eget ljus. Välj glädjen, följ dina drömmar, våga släppa taget om det som varit. Glädjs med dig själv och dina medmänniskor. Ta hand om dig själv, älska dig själv, älska din nästa- även om du inte förstår henne.

Ta konakt med naturen, jorden, stjärnorna, allt det där som vi är en del av. Vi kommer alla från samma källa. Låt detta ljus lysa inom dig, lysa dig stark och låt sedan ljuset sprida sig utanför dig som energitrådar av lugn, tillförsikt, tillit och omtanke. Låt ljuset få ta sig in och lysa där det behövs som mest.
Du behöver inte rädda världen men du bör räcka ut en hand till dem du möter.
Vi är alla ljus.

gryning