- Konsultation via besök eller telefon: 0705-971978

Jag har följande alternativmedicinska utbildningar:

Homeopati och basmedicin  4,5 år - Homeopatiforum, Stockholm år 2000-2004

Lärare i homeopati: Gert Eselböck

Diplomerad thaimassör - Old Medicine Hospital, Chiang Mai 2001

Reiki healing: Nivå I och II -98, -01

Munay-ki, Ann Häggebrant "Medicine Woman" 

 

                                          

Här kan du läsa hur andra har upplevt mina behandlingar och aktiviter.

Jag tar tacksamt emot dina erfarenheter.

Referenser

 "Tack Linda för att du alltid hjälper mig, mina barn, ja hela min familj!

Jag har själv haft besvär och fått diagnoser av doktorer med medicin som man ska ta. Fler och fler blev det eftersom det kunde vara biverkningar på vissa.
Fått fibromyalgi och migrän, svullna leder ja allt vad man kan tänkas ha, Kände mig orkeslös.
MEN så kom Linda in i bilden och räddade hela situationen!
Nu är jag näst intill symptomfri ! Livet är så underbart och nu njuter jag av att leva
Tack!

Linda har även tagit hand om mina barn som hade mycket allergi och sov oroligt. Nu är livet så mycket bättre.

Jag rekomenderar henne varmt
Varför tveka; Testa så får du se hur fantastisk Linda är och vilket underbart liv du kan få!"

Ulrika"Jag har tagit del av många kurser och behandlingar hos underbara Linda och det har verkligen öppnat upp nya dörrar i mitt liv!

Jag fick genast förtroende för Linda och hennes homeopatiska kunskaper då jag sökte hjälp för mina besvär för ca 1 år sedan.
Sedan dess har jag hamnat på kurser som "Reiki healing" och "Personlig självkännedom". Kurserna har varit som en katalysator som startat upp en helt ny och spännande resa i min personliga utveckling! Jag har fått till mig kloka och insiktsfulla ord som jag kommer bära med mig resten av livet.

Jag är så innerligt TACKSAM att ängeln Linda fick korsa min väg - jag litar på henne fullt ut och hon är en mycket viktig pusselbit i min resa genom livet! TACK!"

Många kramar Sofie


Tack Linda, för healing-behandlingen det kändes kanon! Det var också roligt att få prata med någon som har samma intresse/tankar/upplevelser av det andliga/spirituella som jag själv!

Var underbart att få ta del av din kunskap och din lugna energi. Toppen!

 

 

"Har besvärats av mycket blödningar, kände mig aldrig fräsch. Haft kontakt med läkare och sista utvägen var operation. Träffade då Linda genom en bekant. Hon ställde frågor och det var viktigt att inte utelämna något. Fick tabletter och det dröjde inte länge innan de gav resultat. Blödningarna blev mindre och mindre och jag kunde äntligen må bra igen.
 Jag kan varmt rekomendera Linda, hon gav mig ett nytt liv och jag upplever henne som mycket noggrann och kunnig."

          KRAM från Annette

 

 

 "I min behandling hos Linda för mina rastlösa ben och armar, så har besvären försvunnit så gott som helt.

I samma behandling så har även mina besvär med min endometrios försvunnit. Livet har tagit en ny vändning nu när värken har försvunnit.

En stunds healing med Linda är mycket givande för både kroppen och knoppen.

Meditationen är som att ta ett steg in i sig själv. Låta sig själv växa i tanken."

Lena

 


 

"Jag kom i kontakt med Linda via en bekant och blev nyfiken på vad hon kunde göra för mig och mina besvär. Jag ringde Linda för en privat konsultation i maj och fick räkna upp alla symptom jag kunde komma på. Några av mina problem var att jag var ständigt andfådd, hälsporre, förstoppad, pormaskar i ansiktet, mensvärk, svårt att somna in, snuvig varje morgon, godis”monster” och allmänt känslomässigt rädd och obalanserad. När Linda sedan summerade alla mina problem, kunde jag hämta ut min homeopatmedicin hemma i Göteborg och genast påbörja behandlingen.

Idag talade jag med Linda igen, det är nu början på september , och hon frågar hur jag mår. Talade om att jag kanske ”tror” att medicinen hjälpt, men var inte säker. Men när hon i telefon talar om mina ”gamla” symptom, inser jag att de försvunnit! Och kan ärligt säga att jag inte vet när på vägen de försvann, och det kanske är oviktigt, då jag helt enkelt i dagsläget har mer energi och känner mig ”fräsch”.  

Jag kan absolut rekommendera andra att ta kontakt med Linda."

 Nina, massör

 

 

 

"Jag tog kontakt med Linda eftersom jag under en lång tid har haft problem med min mage. Jag fick berätta om alla mina symtom (även sådana som jag inte trodde hade med saken att göra).

Nu 8 månader senare är jag helt besvärsfri och har dessutom blivit av med många andra underliggande problem som jag hade.

Jag kan varmt rekommendera Linda och homeopatin för det har givit mig min livslust och livskraft tillbaka.  Tack Linda!"

Kram / Agneta

 

 

"Under min första graviditet i månad fyra fick jag väldigt ont i sidorna i ryggslutet. Jag hade så ont så jag knappt kunde stå upprätt. På kvinnokliniken undersökte man mig, men kunde inte hitta några orsaker till smärtan. Troligtvis trodde de smärtan kom från urinledarna. Jag fick åka hem igen med tips om att vila och ta värktabletter, men detta hjälpte inte.

Några veckor senare träffade jag Linda på en gemensam nyårsfest. Jag berättade för henne om min värk och då erbjöd hon sig att testa healing på mig. Detta fick hon givetvis göra. Jag satte mig bekvämt och avslappnat i en stol och lät sedan Linda göra sitt. Efter en kvart var värken borta och den kom aldrig mer tillbaka. Detta var nyåret 2003/2004 men jag kan fortfarande känna känslan och befrielsen när smärtan avtog och försvann.

Jag har alltid varit lite reserverad inför sådana här typer av behandlingar, men efter Lindas hjälp har jag nu ändrat uppfattning. Jag kan därför varmt rekommendera andra att ta kontakt med Linda."

Ewa, numera tre-barnsmor